Op de Hollywood Walk of Fame liggen meer dan 2500 grote kleurige tegels in de vorm van een ster zijn aangebracht elk met de naam van een beroemdheid uit de wereld van film, televisie, radio, muziek en/of theater. Een eigen ster op die Walk of Fame is natuurlijk een eer, maar lang niet zo mooi als een nominatie voor speler/speelster, Bootcamper of vrijwilliger van het jaar bij Rugby Club Waterland! De afgelopen dagen maakten we de nominatie’s bekend maken van de GTBM, Cubs/Junioren en de Colts/Bootcamp voor het seizoen 2015/2016. Vandaag is het de beurt aan de Waterland Mama’s en het zeer succesvolle Damesteam. De genomineerden zullen op het RC Waterland Gala op 23 april te horen krijgen of zij aan de haal gaan met de titel!

Nominatie’s Waterland Mama’s

De Waterland Mama’s doen voor het eerst mee aan de verkiezingen voor speler voor het jaar. De volgende drie Mama’s zijn genomineerd: Jeanette, Liesbeth en Bianka! Gefeliciteerd!

08 MAMAS

 Nominatie’s Dames

Aan uitstekende rugbyers bij het damesteam is er geen gebrek, deze toppers bereikten dit jaar de Ereklasse! Deze drie dames sprongen er bovenuit en/of ontwikkelden zich dit seizoen enorm als rugbyer: Inger, Kyra en Linda. Wie van deze drie dames mag zich speelster van het seizoen 2015/2016 gaan noemen? Dat zal bekend worden gemaakt op het Gala!

09 Dames

De volgende nominatie’s

Morgen maken we de laatste nominatie´s bekend. Dan is het de beurt aan de Supporter (vrijwilliger) en de Heren.