Het Beach Rugby Festival op Ameland wordt dit jaar gehouden op 9, 10 en 11 juni 2023. Hopelijk gaan we weer met een flink aantal van Rugby Club Waterland naar Ameland om te gaan zandhappen. Alle ingrediënten zullen weer aanwezig zijn om er een onvergetelijk weekend van te maken. Dus het wordt tijd om ook je slaapplek voor dit jaar zeker te stellen. Zorg ervoor dat je dit zo snel mogelijk doet want vol=vol! En dat was het vorige jaar ook. De deadline voor je aanmeldingen is 1 mei 2023.

Onze boerderij, De Kiewiet’s Hoeve aan de Ballumerweg 23, staat weer tot onze beschikking van vrijdag 14:00 t/m maandag 10:00 uur. Via deze link naar de webshop kun je je vanaf vandaag inschrijven. Hier kun je aangeven met hoeveel personen, voor hoeveel nachten je wilt reserveren en of je mee wilt doen aan de BBQ op zaterdag. Je reservering  betaal je dan meteen met Ideal zodat je plekje direct is gereserveerd. Makkelijker kan het niet!

De Kiewiet’s Hoeve

De kosten voor de boerderij zijn €20,- per nacht (incl. ontbijt en drankjes). Iedereen moet voor zijn of haar eigen beddengoed zorgen. Onderlaken en kussensloop zijn verplicht. Deze zijn eventueel te huur, ter plaatse kan je dit zelf regelen met de verhuurder van de boerderij.

De BBQ

De traditionele BBQ op zaterdagavond zal natuurlijk niet ontbreken. Kosten zijn € 18,- p.p. (incl. een drankje). Deze BBQ is uiteraard voor alle Waterlanders en supporters toegankelijk, mits vooraf aangemeld. Ook als je niet op de boerderij overnacht ben je van harte welkom.

Kosten annuleren

Mocht je onverhoopt na aanmelding en betaling toch niet mee kunnen, krijg je 100% van het overnachtingsgeld terug als je je voor 1 mei afmeldt. Vanaf 1 mei en tot 1 juni krijg je de betaling voor 50% terug. Vanaf 1 juni kun je het overnachtingsgeld helaas niet meer terug krijgen. Als je iemand kan vinden voor jou betaalde plek mag je ‘ruilen’. De betaling moet je dan onderling regelen, geef wel via de e-mail door wie jouw plek inneemt. Bij annulering van de BBQ kun je het geld terugkrijgen tot het moment dat de boodschappen zijn gedaan.

Voor vragen en opmerkingen, problemen en oplossingen kun je mailen naar ameland@rugbyclubwaterland.nl.

We gaan er weer een fantastisch weekend van maken met zijn allen en hopelijk wordt RC Waterland weer met grote getalen vertegenwoordigd op het Ameland Beach Rugby Festival!

Tessa Sonderman & Maarten Stuijt