Het Beach Rugby Festival op Ameland wordt dit jaar gehouden op 10, 11 en 12 juni 2022. Na 2 jaar afwezigheid mogen we eindelijk weer gaan zandhappen en wat hebben we er zin in! 3 dagen, 2 beachparty’s, 2 grote feesttenten, de vetste beats en live bands gecombineerd met Beach Rugby. Dit te gekke Beach Rugby Festival op het strand van Ameland wil je niet  missen!

Onze boerderij, De Kiewiet’s Hoeve aan de Ballumerweg 23, staat weer tot onze beschikking van vrijdag 14:00 t/m maandag 10:00 uur. Via deze link naar de webshop kun je je vanaf vandaag inschrijven. Hier kun je aangeven met hoeveel personen, voor hoeveel nachten je wilt reserveren en of je mee wilt doen aan de BBQ op zaterdag. Je reservering  betaal je dan meteen met Ideal zodat je plekje direct is gereserveerd. Makkelijker kan het niet! Dit jaar heb ik alleen het grote gedeelte van de boerderij gereserveerd dus verzeker je plekje zo snel als mogelijk maar in ieder geval voor 1 mei 2022.

De Kiewiet’s Hoeve

De kosten voor de boerderij zijn €20,- per nacht (incl. ontbijt en drankjes). Iedereen moet voor zijn of haar eigen beddengoed zorgen. Onderlaken en kussensloop zijn verplicht. Deze zijn eventueel te huur, ter plaatse kan je dit zelf regelen met de verhuurder van de boerderij.

Boerderij BBQ

De traditionele BBQ op zaterdagavond zal natuurlijk niet ontbreken. Kosten zijn € 17,50 p.p. (incl. wat drank). Deze BBQ is uiteraard voor alle Waterlanders en supporters toegankelijk, mits vooraf aangemeld. Ook als je niet op de boerderij overnacht ben je van harte welkom.

Kosten annuleren

Mocht je onverhoopt na aanmelding en betaling toch niet mee kunnen kun je een ten alle tijden het geld van de BBQ terug krijgen tot het moment dat de boodschappen zijn gedaan. Ook krijg je 100% van de betaling terug als je voor 1 mei je weer af moet melden. Vanaf 1 mei en tot 1 juni krijg je het overnachtingsgeld voor 50% terug. Vanaf 1 juni kun je helaas geen geld meer terug krijgen. Als je iemand kan vinden voor jou betaalde plek mag je ‘ruilen’. De betaling moet je dan onderling regelen, geef wel via de e-mail door wie jouw plek inneemt.

Voor vragen en opmerkingen, problemen en oplossingen kun je mailen naar ameland@rugbyclubwaterland.nl.

We gaan er weer een fantastisch weekend met zijn allen van maken en hopelijk wordt RC Waterland weer met grote getale vertegenwoordigd op het Ameland Beach Rugby Festival.

Tessa Sonderman & de Evenementen Commissie