Try Rugby, try Waterland!

Heb je toevallig rugby leren kennen tijdens de Rugby World Cup in Japan in 2019 of tijdens de jaarlijks gespeelde Six Nations? En zou je meer willen leren over de sport of rugby zelfs willen proberen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want de sport is ook in Nederland aan een flinke opmars bezig.

Denk je dat rugby alleen geschikt is voor grote sterke mannen en vrouwen? Nee hoor, rugby heeft juist spelers nodig in alle mogelijke formaten. Probeer het ook eens!

Try Rugby

Rugby Club Waterland heeft bij de Senioren teams op alle niveaus, van het hoogste niveau tot aan de kelder van het Nederlandse rugbyer. Daardoor kan iedereen bij ons terecht, van jonge sportieveling met ambitie tot een ouder iemand die nu na jaren voetballen, hockeyen nu eindelijk toch eens rugby uit wil proberen. En uiteraard kan dat bij zowel de mannen als bij de vrouwen.

Waterland heeft bij de jeugdteams op van alle leeftijdscategorieën, van 4 tot 18 jaar! De spelregels zijn bij de jeugd zijn net even anders dan bij de volwassenen. Om zo de sport veilig te kunnen beoefenen. Bekijk de aanpassingen hier.

Train gratis mee

Wat je nodig hebt om mee te trainen? Niet heel veel! Wat sterke kleding en bij voorkeur een paar kicksen. Een bitje om je boventanden te beschermen is op de introtraining voor een paar euro te koop. Je kunt uiteraard gebruik maken van de kleedkamers en de douches in ons clubhuis. Je kan gewoon een paar keer gratis meetrainen en dan besluiten of rugby echt iets voor jou is.

Trainingstijden

Bekijk hier op welk moment jouw leeftijdscategorie traint en kom langs!

Intromagazine

Om rugby en de club eenvoudig te leren kennen heeft Rugby Club Waterland een intromagazine uitgebracht. In dit magazine leer je de beginselen van rugby en onze vereniging. Klik links op het magazine om een digitale versie te downloaden.

Lees je het magazine liever niet op je scherm? Vraag dan in ons clubhuis naar een papieren exemplaar van het intromagazine!