Nieuws

Programma in de Voorjaarsvakantie

Morgen begint de voorjaarsvakantie en het weer heeft zich daar ook volledig op aangepast. Deze vrijdag genieten we dan ook al van een heerlijk lentezonnetje. Vanwege de vakantieperiode staan er de komende weken wat minder rugbywedstrijden op het programma. Daarom deze keer ook een aangepast ‘weekendprogramma’ voor de komende twee weekenden. Geen rugby in Purmerend komend weekend, maar een week later hebben we een dubbel Ereklasse programma hier in de marktstad. Heerlijk in het zonnetje, met een biertje in de hand, genieten van toprugby! 

Fijn weekend of fijne vakantie!

 

Doneeractie Jeugdtour RC Waterland

In het paasweekend van 2019 gaat Rugby Club Waterland met de oudste jeugdteams op tour naar het buitenland. De tourcommissie probeert op allerlei manieren om de tour zo betaalbaar mogelijk te houden voor de jeugdleden. O.a. doormiddel van een doneeractie, alle kleine beetjes helpen om de jeugd van Waterland een fantastisch rugbyweekend later ervaren. Klik HIER om naar de doneeractie te gaan!

 

Nieuw sponsorcontract met Rabobank

Afgelopen dinsdag (12 februari 2019) is het nieuwe sponsorcontract met Rabobank Waterland en Omstreken ondertekend. Hiermee beoogt de bank vooral onze activiteiten voor de jeugd de komende twee jaar te versterken. Je vindt de Rabobank binnen de club terug op de wedstrijdshirts van de Cubs, Junioren en Colts, op de boarding rondom het veld en met een advertentie in het clubblad. Naast deze financiële bijdrage zal Rabobank de club ook gaan ondersteunen in het kader van hun Programma Verenigingsondersteuning. Hiermee krijgen wij advies op het gebied van vrijwilligersbeleid en van duurzaamheid. NOC*NSF neemt hierbij de projectbegeleiding voor haar rekening. Op de foto mevrouw Lea Sterenborg-Pinxt, commercieel directeur van Rabobank en Ton Termeulen, vice voorzitter van Waterland.

Dit tekenmoment is tevens het startsein voor onze deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne. Hierin kunnen leden van de Rabobank een stem uitbrengen op een club in de regio. Rabobank stelt een bedrag van € 100.000,= ter beschikking dat naar rato van het aantal uitgebrachte stemmen onder de deelnemende clubs wordt verdeeld. Heb je een rekening bij Rabobank en ben je nog geen lid? Schrijf je dan hier geheel gratis in als lid. De stemperiode is van 23 april tot en met 14 mei, maar voor die tijd meer informatie over deze actie op onze site.

Weekendprogramma 9 en 10 februari 2019

Het is weer bijna tijd voor het mooiste moment van de week… weekend! En het gaat weer een mooi rugbyweekend worden. Niet alleen bij Rugby Club Waterland, ook internationaal. Met Schotland-Ierland en Italië-Wales op zaterdag en Engeland-Frankrijk op zondag. De damesteams van Waterland komen dit weekend niet in actie. De herenteams wel, alle drie thuis. Komt dat zien!

Prettig weekend!

UPDATE 8-2-2019 21:05 UUR

De wedstrijd van de Junioren bij LRC Diok gaat niet door.

Nieuwsarchief