Op zaterdag 8 juni organiseert de Van ’t Hek Groep een dynamische Open Banendag op haar locatie aan de Nekkerweg in de Beemster. Op deze dag is de poort van 10.00-15.00 uur open voor iedereen die interesse heeft om te werken bij de totaalaanbieder in funderingstechnieken. In een informele sfeer kunnen geïnteresseerden die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging meer te weten komen over het familiebedrijf, de verschillende uitdagende werkzaamheden en openstaande functies. Werkervaring is niet vereist want Van ’t Hek leidt haar medewerkers zelf op met behulp van diverse bedrijfsopleidingen.

Het zelf ervaren van de werkzaamheden en het bedrijf beleven is een belangrijk uitgangspunt van de Open Banendag. Zo is het mogelijk om op een hijskraan te draaien, een funderingsmachine aan te sturen, laswerkzaamheden uit te voeren en nog veel meer. Daarnaast is er volop gelegenheid om in gesprek te gaan met de medewerkers van het bedrijf. De verschillende onderdelen komen via een rondleiding aan bod en ook de diverse openstaande functies worden gepresenteerd.

Uitdagende functies

De Van ’t Hek Groep is met name voor haar bedrijven Gebr. van ’t Hek uit de Beemster en De Waalpaal uit Purmerend op zoek naar boormeesters, calculators, heiers, lassers, machinisten, schippers en werkvoorbereiders. Ook voor trainees is volop ruimte. Binnen het bedrijf wordt veel aandacht besteed aan opleidingen, trainingen en bijscholing. Ook een goed salaris en perfecte voorwaarden zijn onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. Bij de Van ’t Hek Groep wordt elke dag samengewerkt met een team van enthousiaste en gedreven collega’s aan veelzijdige projecten. Binnen het familiebedrijf heerst een plezierige, open en informele bedrijfscultuur, er is sprake van korte lijnen en er is volop ruimte voor ontwikkeling.

Alle funderingstechnieken
Van ’t Hek is met haar verschillende werkmaatschappijen specialistisch aannemer voor alle funderingstechnieken en ook internationaal actief. Het bedrijf loopt voorop in de trillingsvrije en geluidsarme funderingstechnieken. Dagelijks zijn ruim 400 medewerkers aan de slag door heel Nederland en voor wie daarvoor openstaat, ook ver daarbuiten. Door de brede kennis van de betrokken medewerkers en een uitgebreide materieelvloot is de Van ’t Hek Groep als enige funderingsbedrijf in Nederland in staat om zoveel verschillende technieken op grote schaal uit te voeren. Dit maakt ook dat de doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf enorm zijn.

Locatie Open Banendag: Nekkerweg 63, Zuidoostbeemster. Meer informatie via: www.werkenbijvanthekgroep.nl of 0299 31 30 20.