Bij de jeugd van Rugby Club Waterland zijn alle genomineerden voor de titel ‘Speler van het Jaar’ gisteren bekend gemaakt. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer categorieën, zoals de rugbyheren en de bootcampers. En daarvan maken we vandaag de genomineerden bekend! De heren van RC Waterland 1 startten het seizoen sterk en wisten halverwege het seizoen bijna een top-6 positie in de Ereklasse te bemachtigen. Het mocht wel met een voorsprong in de Ereklasse Plate beginnen. Daar liep het spel iets stroever maar uiteindelijk wist het team de rug te rechten en niet meer degradatiegevaar te komen. De Bootcamp groep groeide dit seizoen sterk, veel meer mensen wisten de fijne conditietrainingen op dins- en donderdag te vinden. Natuurlijk zijn er daardoor ook meer concurrenten voor de titel ‘Bootcamper van het Jaar’…. maar drie personen staken er dit jaar toch bovenuit. En dat zijn…..

 

Bootcampers

Bij de Bootcampers zijn twee heren en één dame genomineerd. Dominique, Bianca en Ed gefeliciteerd! Op het gala van komende zaterdag zal de Bootcamper van het Jaar bekend worden gemaakt!

 

Rugby heren

Van de rugby heren zijn voor de titel Speler van het Jaar de volgende drie personen genomineerd: Jesse, Erik en Ryan! Gefeliciteerd!