Geweldig nieuws vanaf het internationale Wellington College Rugbyfestival in Engeland. Nederland U17 met in de ploeg onze Junioor Ayden Verdonk versloeg vanmiddag in een bloedstollende strijd de leeftijdsgenoten van Frankrijk. Nederland stond in de rust nog met 7-17 achter maar Ayden, die vlak na rust inviel en uitstekend speelde, zag zijn team steeds sterker worden. Toch stond oranje tot een minuut voor tijd nog op 22-24 achterstand. De beslissende try en conversie vielen pas in de laatste secondes van de wedstrijd. Het laatste fluitsignaal van de referee werd volgens Ayden dan ook zeer uitbundig en emotioneel gevierd.

Nederland U17 en natuurlijk met name Ayden van harte gefeliciteerd met deze mooie overwinning!