Op 30 september staat er bij Rugby Club Waterland een informatief evenement op het programma: de Buitensport & Bewegen Gezondheidsmarkt. Waterland zet zich in voor verbinding met directe omgeving en hebben als doel om gezondheid te bevorderen. Om dit te bereiken is er een nieuw aanbod: Waterland Buitensport & Bewegen met lessen in de ochtend- en avonduren. Gedurende deze tijden is er een aanbod van intensieve sportlessen en/of gedoseerd bewegen. Het is Sport & Spel samen en alleen, op jouw niveau. Begeleid door een ervaren fysiotherapeut Jasper Huisman en ervaren sportinstructeurs. Dit alles op basis van kernwaarden van rugby; met elkaar, voor elkaar.

Het gaat om meer dan alleen sport en spel. De focus ligt op het ontwikkelen van een gezond lichaam en geest. Wij zijn verbonden met lokale lifestyle en bewegingsspecialisten in de wijk die periodiek workshops en lezingen verzorgen over gezonde voeding, leefstijl, vitaliteit en welzijn.

Het programma is laagdrempelig en vooral gericht op mensen die graag gevarieerd en onder professionele begeleiding willen sporten en bewegen. Wil je meer weten over Buitensport en Bewegen, kom dan op 30 september langs en maak kennis met het concept en begeleidende specialisten.

Programma
10:15                                    Inloop met koffie en thee

11:00                                    Opening en presentatie

11:30 – 13:00                    Vrije ruimte om kennis te maken met zorgverleners, instructeurs, het clubgebouw en de sportvelden, met een gezond hapje en drankje.

Locatie: Van IJsendijkstraat 367 in Purmerend

Meld je aan via sportenbewegen@rugbyclubwaterland.nl