Op 18 mei 09.00 uur komen de eerste vossen de kantine binnen en worden verwelkomt door de organisatie met een kopje koffie. Daarna druppelen langzaam ook de teams binnen. De vossen worden door de organisatie rond 09.45 weggestuurd om hun plekje te gaan zoeken in de wijk vlak achter het gebouw van H20. Als alle teams hun kopje koffie ook op hebben gaan zij om 10 uur op weg om 10 vossen te zoeken die verschillende beroepen uitoefenen. Ieder op zijn eigen manier en zo hebben de vossen een vraag waarbij het team een letter kan verdienen. Als alle vragen goed zijn beoordeeld kun je van de letters het woord Aanmelding maken.

Rond kwart over twaalf wordt het dan tijd om met elkaar de lunch te nuttigen. Het brood is gesponsord door Bakkerij Kees Gutter. Deze lunch is voorbereid door Jantien en Willem. De boodschappen hiervoor zijn bezorgd door Kees en Erna.

Na de lunch ging de hele groep de spellen verkennen die vakkundig door onze scheidsrechters werden uitgelegd. Rond half twee begonnen de teams dan aan de eerste drie onderdelen van de zeskamp. De gehele zeskamp bestond uit de volgende spellen: Waterspel, Krattenrace, Hoepelestafette, Skippyen en zwevend tapijt, Skilopen en Portret werpen.

Na de eerste drie spellen werd het captains spel gespeeld. Hier konden de captains laten zien hoe je een koe moest melken. Er werd drie minuten lang verschrikkelijk aan de speen van de koe gefrummeld om maar zoveel mogelijk vloeistof uit de speen te krijgen. Er werd zelfs een vakvrouw ingezet die echter net niet won. Na dit spektakel werden de laatste drie spellen van de zeskamp gespeeld. 

Rond 16.00 uur konden de teams samen genieten,van de zon die inmiddels ook was gekomen, en van een welverdiend drankje. Nadat de uitslag en de diverse bedankjes over een weer waren uitgesproken kon de BBQ beginnen. Het overheerlijke vlees werd gesponsord door de firma Hesselink slagerij. De knoflooksaus is gesponsord door Erna en Hans heeft de pindasaus gesponsord. Onze kok Kevin heeft een prima staaltje vakmanschap laten zien want de buikjes werden goed gevuld.

De uitslag van de spellen was als volgt :

 

Na de geslaagde BBQ is er uiteraard nog even nagepraat over deze dag en verteld dat het de bedoeling is om volgend jaar op hemelvaartdag de derde familiedag te houden dus noteer deze datum 9 mei 2024 alvast in je agenda.

Namens de organisatie iedereen bedankt voor het enthousiasme maar vooral de gezelligheid van alle deelnemers

Tot volgend jaar!