– Update vanuit Hans en Erna –

Als het goed is heeft ieder jeugdlid van onze club weer zijn eigen verkoopboekje ontvangen van zijn teammanager. Zorg dat je via je speciale code je eigen verkoop pagina op orde brengt. Daar kun je ook zien wat je allemaal zalf kunt verdienen als je veel loten verkoopt. Ga maar snel checken via je eigen QR code. 

Zaterdag begint de actie dus als je zaterdag naar de koemarkt gaat om onze dames toe te juichen als ze worden gehuldigd door de gemeente, neem je boekje mee en ga bij al die mensen op de koemarkt langs en verkoop lekker je loten.    

Heren en Dames senioren als onze jeugdleden langs komen wees gul en koop loten. Jullie mogen bij meerdere jeugdleden loten kopen dus kom daarom niet te snel met die heb ik al. Als jullie als team wat willen doen dan kan dat ook. Ga in overleg met elkaar en als er vragen zijn kom naar Erna Kalkwarf of naar mij om je vragen te stellen.                        

Erna gaat mij dit jaar helpen om alles in goede banen te leiden. Zij heeft er net als ik enorm veel zin in. De opbrengst gaat ook dit jaar weer naar de jeugdafdeling en dit jaar wil het jeugdbestuur gaan investeren in trainingspullen voor de jeug

Boven aan de pagina zie je de QR code van de vereniging. Als er echt niemand langs komt kun je deze QR code gebruiken om toch loten te kopen. Dus iedereen kan deze mooie club sponsoren.

Volgende week zal ik de eerste resultaten bekend maken.

Veel plezier Hans en Erna