Het weekendprogramma, foto’s, wedstrijdverslagen. Je zag het tot begin maart allemaal voorbij komen op onze website en social media. Tot het coronavirus in Nederland opdook.... Omdat het nu stil is op het rugbyveld is het ook online een stuk stiller. Maar de komende tijd zullen we ons weer vaker laten horen. Dit keer niet om de club te promoten maar onze sponsoren die in deze moeilijke tijd ook steun kunnen gebruiken. Zo hebben we een aantal horeca sponsoren die geen gasten meer mogen ontvangen en bijvoorbeeld zijn overgeschakeld op het bezorgen en/of het afhalen van eten. De komende weken promoten we via onze website en social media deze sponsoren! Geef ze een steuntje in de rug(by)!

Nerone – Italiaans Restaurant

La Cucina Italiana A Casa Tua, oftwel: de Italiaanse keuken bij je thuis. Ook het restaurant van Giorgio Locci, eigenaar en chefkok van Nerone, heeft de deur voor gasten moeten sluiten. Maar gelukkig bezorgen ze nu zeven dagen in de week de lekkerste Italiaanse gerechten gewoon bij je thuis. En dat is niet nieuw, Nerone (tevens één van RC Waterlands eerste sponsoren) bezorgt al sinds 1988 aan de deur.

Natuurlijk zijn de pizza’s een begrip, maar ze bezorgen nu bijvoorbeeld ook Carpaccio, Spaghetti Carbonara en Lasagna. Voor de pizza liefhebber, op alle woensdagen is het Nerone pizza-dag. Alle pizza’s kosten daar slechts 7,50 euro per stuk.

Op de website van Nerone kan je het uitgebreide menu bekijken: nerone.nl/bestellen

Bestellen kan telefonisch: 0299-431738

Mangia gustoso!