Deze zondag gingen we, zonder bus, gewoon in auto’s naar Zaandijk. Daar speelden we onze ‘thuis’wedstrijd voor het eerst op Zaandijkse velden. In het blauw-witte Zaandijk tenue gehuld betraden we het veld. We stonden dan wel eerste, onze tegenstander, Dwingeloo, kon nog wel eens scherp uit de hoek komen. Focus moest er zijn.

De eerste minuten speelden wij erg slordig. We hadden balbezit, maar waren er totaal niet zuinig op. De bal viel vaak naar voren, wat resulteerde in veel scrums. De scrum moest erg hard werken. Gelukkig werd via een prachtig gat de eerste try gescoord. Dit ging alleen niet van harte. Hierna herpakte de lijn zichzelf, waardoor meer ballen aankwamen. Zo liep ook de score op. In de tweede helft ging iedereen beter spelen, en kwamen er ook veel voorwaartsen in actie, zo was er een geweldige combinatie vanuit kick-off. Chantal ving de bal, gaf de offload aan Stacey. Stacey gaf hem aan Amber (die op een of andere manier toch een beetje snelheid had ontwikkeld). Amber gaf de perfecte pass aan Inger, die pas echt op snelheid was, mooie beweging en doorgespeeld naar Aranka die het afmaakte. Er waren verder nog veel meer mooie acties. Naarmate we langer speelde, werd het spel beter. Helaas kwam er een fluitsignaal, en was de eindstand 77-0!

We kunnen terugkijken op een mooie rugby zondag, vooral voor Zaandijk! Na ons wonnen ook de Zaandijkse mannen. Alle supporters langs de lijn bedankt!! Het wordt erg gewaardeerd.