Vanmiddag meldde zich op de redactie van rugbyclubwaterland.nl een toch enigszins verdacht uitziende man. Gekleed in een iets te vel trainingspak, oranje pet op het hoofd en verscholen achter een grote groene zonnebril. Ook de gettoblaster die hij op schouder droeg trok behoorlijk de aandacht. Of we misschien geïnteresseerd waren in een scoop voor op de website. Dat zijn we op de redactie natuurlijk altijd!

Mister X, zo zullen we hem maar even noemen, had interessante informatie bij zich over het komende Beachrugby toernooi  op Ameland. Naast zand en de kampeerboerderij is daar namelijk ook de Ameland muziek cd niet meer weg te denken. Mister X wist te vertellen dat de komende cd waarschijnlijk zou gaan bestaan uit 33 tracks, met een totale speeltijd van 79:47 minuten. Hij had ook vernomen dat cd naast de vertrouwde muzieknummers ook enkele nieuwe nummers, op verzoek van een zeker Michael F. en Michael S. zou staan. Momenteel zou de cd door een 2-koppige jury getest en eventueel aangepast worden. De oplage zal uiteindelijk uit 300 gebrande cd’tjes bestaan!

Hoe hij aan al deze informatie kwam wilde hij verder niet zeggen, maar om het geheel extra kracht bij te zetten had hij ook nog een foto van de eerste test versie van de CD bij zich. Hoe betrouwbaar de informatie van onze informant is niet duidelijk, maar eerlijk is eerlijk, dit ziet er toch wel heel echt uit…