In economisch mindere tijden is het voor een sportclub als Rugby Club Waterland een stuk lastiger om sponsoren te vinden. Veel bedrijven houden momenteel begrijpelijk even de hand op de knip. Daarom is de club ook blij dat Worktrans Uitzendbureau, dat al enige jaren sponsor van de club is, in december de handtekening heeft gezet onder een contract waarmee zij nu ook shirtsponsor zijn van het eerste team. Worktrans Uitzendbureau maakt deel uit van de Worktrans Group en is specialist in het uitzenden van vrachtwagenchauffeurs en logistiek personeel.

Veel Waterlanders zullen het bedrijf ook goed kennen omdat het hoofdkantoor in Purmerend grenst aan het hoofdveld van de club. Rugby Club Waterland is dankbaar dat Worktrans zich als shirtsponsor aan de club heeft willen binden en hopen op een lange succesvolle samenwerking!

De ondertekening van het contract vond plaats op het hoofdkantoor van Worktrans Group en daarbij bekrachtigen Philip Jonk (algemeen directeur Worktrans Group) en Vincent Poel (namens RC Waterland) de overeenkomst.