Beste Waterlanders, supporters en fans, daar waar onze junioren zich in een lekker weertje zich wist te kwalificeren voor de cup poule (beste 6 van Nederland, jaja, de volgende lichting komt er alweer aan), ging op zondag ons eerste team bijna de mist in… maar wisten uiteindelijk toch de 4 punten in Purmerend te houden. Het 2e team hoefde niet in actie te komen omdat Haarlem zich om mistige redenen zich afmeldde en het 3e team als ‘Gorillaz in the mist’ het op het laatst moesten afleggen tegen de fitte Utrechtse studentjes die regelmatig vanuit het niets uit de mist opdoken.Het nieuwe weekend brengt ons weer een volle agenda, want ook onze jeugd moet weer aan de bak voor het tweede deel van de competitie. Het zal komend weekend wel rugbyrustig blijven in Purmerend, want de wedstrijd van onze meiden is verplaatst naar 5 februari. Verder spelen alle teams ‘over de grens’, van Rotterdam, Den Haag, Havelte (via afsluitdijk rijden!), Naarden, Alkmaar tot Utrecht melden de Waterlanders zich. En er kunnen her en der hele goede zaken gedaan worden bij winst…
En volgende week dinsdag worden alle deelnemers die meededen aan de Movember actie tussen 20.00 uur en 20.30 uur verwacht op de club voor een afsluitende foto en wellicht een verbale toelichting. En alle anderen, bij voorkeur storten http://mobro.co/rugbyclubwaterland voor de 29e, kunnen we onze voorlopige einddonatie al bekend maken in het NHD.

Aanvullend bericht van baas van Eck, de mannen van het 1e en 2e team beginnen hun training in het vervolg om 20.00 uur (zodat ze wat langer kunnen nazitten ;-). Het 3e handhaaft vooralsnog zijn trainingstijden.

Het weekprogramma (week 47):

zaterdag 26 november (bestuursafgevaardige n.v.t)

 • 10.30 uur: Rotterdamse RC – RC Waterland
  De TBM naar de 2e bondsdag, verzamelen om 09.15 uur
 • 11.00 uur: Noord Combinatie – RC Waterland
  Cubs gelijk ver naar Havelte, verzamelen rond 08.30 uur
 • 12.00 uur: Haagse RC – RC Waterland/WF
  Altijd lastig Den Haag uit voor junioren, verzamelen om 10.00 uur

zondag 27 november (bestuursafgevaardige Tessa) 

 • 13.00 uur: RC Eemland 3 – RC Waterland 3
  Kijken of in Amersfoort punten te halen zijn, vertrek om 11.15 uur
 • 14.30 uur: Alkmaarse RUFC 2 – RC Waterland 2
  Gaat zwaar worden voor 2e, verzamelen rond 12.30 uur
 • 14.30 uur: USRS 1 – RC Waterland 1
  Absoluut niet te onderschatten, verzamelen rond 12.15 uur

Het nieuwe schoonmaakrooster voor maandag 28 november (19.30 – 21.00), zie ook: www.rugbyclubwaterland.nl -> agenda -> schoonmaakrooster:
Koos Veltman
Manon Sanders
Alain Nkurunziza
Arjan Konijn
Thierry Tütüciyan

En het nieuwe barrooster: www.rugbyclubwaterland.nl -> agenda -> barrooster
De dames moeten na afloop van hun wedstrijd 2 vrijwilligers leveren om keuken en bar anderhalf uur te bezetten!! Het liefst vrijwillig anders wijst de TM of captain de mensen aan.