Het weekendprogramma, foto’s, wedstrijdverslagen. Je zag het tot begin maart allemaal voorbij komen op onze website en social media. Tot het coronavirus in Nederland opdook.... Omdat het nu stil is op het rugbyveld is het ook online een stuk stiller. Maar de komende tijd zullen we ons weer vaker laten horen. Dit keer niet om de club te promoten maar onze sponsoren die in deze moeilijke tijd ook steun kunnen gebruiken. Zo hebben we een aantal horeca sponsoren die geen gasten meer mogen ontvangen en bijvoorbeeld zijn overgeschakeld op het bezorgen en/of het afhalen van eten. De komende weken promoten we via onze website en social media deze sponsoren! Geef ze een steuntje in de rug(by)!

Eterij Effe Anders

Als je als Waterlanders al eens bent wezen eten bij Effe Anders dan weet je het, de gerechten van dit Purmerendse restaurant zijn zowel visueel als qua smaak echt hoogstandjes. Gerechten waar je je echt op kan verheugen, helaas kan je nu niet meer aanschuiven bij het restaurant op de Koemarkt 5-7. Maar ook tijdens de coronacrisis hoef je het gelukkig niet te doen zonder de prachtige gerechten van Effe anders. Een selectie van de menukaart is ook telefonisch te bestellen en bij het restaurant op te halen.

Eterij Effe Anders is van woensdag tot zondag geopend om af te halen. Je kan ook bij ze terecht voor een lekkere lunch want ze zijn dan van 12:00 tot 20:00 uur geopend.

Je bestelling kan telefonisch worden doorgegeven: 0299-404696

Op de website van Effe Anders kan je zien welke heerlijke gerechten ze voor je kunnen maken: www.eterijeffeanders.nl

Ben je nog niet overtuigd? Volg dan zeker de Facebook en Instagram accounts van Eterij Effe Anders. Geregeld komen daar de mooiste culinaire kunstwerkjes voorbij. Maar ook speciale gerechten die buiten de kaart om te bestellen zijn. Wat dacht je van Hollandse asperges met gerookte zalm! Het witte goud moet je echt geproefd hebben!

Eet smakelijk!