MovemberOp vrijdagavond 29 november was er weer een clubavond, dit keer in het teken van Movember. Afgelopen weken hebben weer enkele heren hun snor laten staan om hiermee aandacht te vragen voor de gezondheid van mannen,  speciaal gericht op onderzoek naar prostaat- en teelbalkanker.

De avond begon meteen goed toen Ivar van de Benjamins binnen kwam met een pot vol zelfgebakken koekjes. Hij heeft afgelopen weken koekjes gebakken en verkocht, hiermee haalde hij het mooie bedrag van € 160,- op!

Enkele dames en Dennis Bus hebben ook uren in de keuken gestaan om taarten en andere lekkernijen voor de Movilicious Bake-off te maken. Het was voor iedereen mogelijk om alles te proeven en te keuren,  vervolgens konden er munten gekocht worden en toegekend worden aan een favoriet. De winnaar van de Movilicious Bake-off is Ivar geworden! Zijn spontane actie om een bijdrage te willen leveren werd erg op prijs gesteld. GEFELICITEERD!! Ook Jesse Talman viel in de prijzen, met zijn snor werd hij verkozen tot Man of Movember! Natuurlijk ook GEFELICITEERD!

De opbrengst van de Movilicious Bake-off  leverde een mooi extraatje op voor het goede doel: € 151,-!

Ik wil alle deelnemers aan de Bake-off en keurmeesters bedanken voor hun deelname en de gezellige avond!

Chantal Ton