Zo dit wordt dan de laatste mailing over de verkoop van de loten voor de grote clubactie. Wat heeft de jeugd zijn best gedaan om zoveel mogelijk loten te verkopen. Ik wil daarom iedere verkoper een groot compliment geven.

Er zijn dit jaar 5 superloten verkocht ieder heeft in de afgelopen weken gelezen wie de eigenaren van deze superloten zijn 448 loten via de QR code 357 loten via eenmalige machtiging uit de boekjes. Wij hebben dan ook 63% van de omzet van vorig jaar gehaald en dat in deze corona tijd.

Er is een bruto bedrag van € 2522,40 opgehaald daar gaan € 215 euro aan kosten vanaf dus er blijft een netto bedrag over van € 2307,40 over

Op 10 december volgt dan de uitslag van de trekking. Voor iedereen die loten heeft verkocht, ik ben op dit moment bezig om alle administratie te verwerken en zal er voor zorgen dat jullie volgende week je envelop met verdiende centen via de teammanager krijgen.

Ik wens iedereen fijne feestdagen een heel mooie en rustige jaarwisseling en hoop iedereen volgend jaar weer de hand te schudden en een biertje te doen.

Met gezonde groet,
Hans Spaan