Het damesteam van RC Waterland is door de Gemeente Purmerend genomineerd om sportteam van 2016 te worden. De afgelopen tijd kon er per sms gestemd worden op de vijf genomineerden. Inmiddels is bekendgemaakt dat het damesteam voldoende publiekstemmen heeft gekregen om in de finale te komen. Samen met AV NEA Volharding D-junioren 1 (atletiek) en HV Vido Dames 1 (handbal) zullen ze op 30 april in Theater De Purmaryn horen welk team de Award daadwerkelijk wint.

Er kan nog tot en met het begin van de liveshow gestemd worden. Deze ronde gaat verder hetzelfde in zijn werk: de jury verdeelt punten en het publiek kan met ingang van donderdag 6 april opnieuw stemmen tot in de liveshow op 30 april. Alle tellers gaan op 0 en iedereen kan opnieuw zijn of haar stem uitbrengen op (één van) de twaalf overgebleven finalisten. Stem via SMS dus opnieuw op onze dames! Stuur ‘SAP RUGBY’ naar 3010!

De kaartverkoop voor het sportgala, dat naast de uitreikingen ook bestaat uit live-entertainment, start op donderdag 6 april. Bestel hier je kaarten.