De afgelopen maand hebben de leden van de bouwcommissie flink gestoeid met de omwaaiende hekken. Vooral de hekken met doek erop lagen steeds om. Uiteindelijk zijn ze weer opgezet door een groep enthousiaste leden.

We hadden deze maand ook een keer wind mee. We kregen een flinke duw in de rug van ‘Supporters van Waterland’. Op hun jaarvergadering hebben zij het voornemen uitgesproken om een flink bedrag uit te trekken voor de nieuwbouw. Het zal een goede bestemming krijgen in de bar (zij kennen de prioriteiten), keukenapparatuur, vlaggenmasten en picknicktafels voor het terras.

Deze week worden de betonblokken voor de muren en de staalconstructie geleverd op de bouwplaats. We verwachten dat de bouwer de komende weken de lucht in gaat, zodat de omvang van ons gebouw zichtbaar wordt.

Om een keuze te maken in de afwerking van de vloeren hebben we een specialist uitgenodigd om ons alles te vertellen over vloeren. We hebben ook ons licht opgestoken bij een paar rugbyclubs die onlangs verbouwd hebben. Prijzen, hygiëne, uitstraling, akoestiek, slijtvastheid, deze week geven we er een klap op. Naast de wind lijkt ook het corona-virus onze bouw te raken. Sommige tegels en vloeren komen uit Italië, er zijn al leveringsproblemen her en der. Hoestend en proestend werken we verder aan het nieuw clubgebouw, het gaat prachtig worden.

Ondertussen is de wand met bouwstenen in de kantine bijna gevuld door gulle gevers. Als u uw naam/bedrijf nog vereeuwigd wil zien moet u snel zijn. Voor 50,- euro per steen staat uw naam er tussen. Draag uw steentje bij en bouw mee aan onze toekomst!