Weekenden 26/27 april en 3/4 mei‏

Beste Waterlanders, ouders en supporters,

de afgelopen periode bent u verstoken geweest van uw wekelijkse mail betreffende onze vereniging, dit lag niet aan u maar aan mijn lichamelijk ongemak. Inmiddels functioneert e.e.a. weer voldoende om er weer een op te stellen. Ik ga niet in detail de afgelopen periode doorlopen, daar heb je zelf bij kunnen/moeten zijn, maar Waterland is inmiddels weer een hoop buitenlandse ervaring rijker. Op competitieniveau zijn alle doelstellingen min of meer gehaald, met als uitzondering onze junioren, deze spelen de 10 mei in Amsterdam de finale in de B-poel, klasse, naar huis met die beker! Staat mooi op onze GALA tafel.

Wat brengt ons de komende tijden nog? Best wel veel. Zo hebben we 11 mei weer een jeugd rugby experiënce day, mogen we op 25 mei twee (!) voorrondes van de Nationale Sevens organiseren en hebben we 9 juni ons eigen rugbystratentoenooi, de intekenlijst hangt op ons bord en ik zag dat er nu al 5 teams zich hebben ingeschreven, top. Gaan we voor een nieuw aantallen record? En een aparte dames/meiden competitie zou natuurlijk helemaal prachtig zijn... Dames, ga deze uitdaging aan! Kan ook in combinatie met onze clusterpartners RCZ en RCWF.

Buiten deze toernooien moeten onze Colts hun competitie nog afronden, ontvangen we 3 mei het Londense team van oud speler Bastiaan de Groot, waar menig speler nu al naar uitkijkt... Voor een ieder die nog wil meespelen, via de mail opgeven bij mij! De rest komt dan gewoon kijken. En in Duitsland vonden een aantal tourgangers het jammer dat onze tegenstanders zo vroeg vertrokken, de week erna bemerkte ik het