Beste Waterlandsterren, ouders en belangstellenden, inmiddels is nu ook de TBM uitgespeeld, ook hen rest nog wat toernooien. En de mini's behaalden in Utrecht met het NK een geweldige 3e plaats. Daarna was het feest in de kantine, eerst hadden we bij alle jeugdgroepen de uitreikingen van de spelers van het jaar. En om 20.00 uur barstte het GALA-feest o.l.v. DJ Memphis voor de volwassenen los. In een geweldige Batman entourage en een overvolle kantine werden in de loop van de avond vele Waterlanders bekroont. Het wordt teveel om hen hier allemaal neer te zetten (had je er maar bij moeten zijn), maar allen gefeliciteerd, zowel met de nominatie als met de uitverkiezing, jullie hebben gelijk een voorbeeldfunctie verkregen voor het komende seizoen ;-).
De volgende dag stond in het teken van ons eerste Rookietoernooi, waar uiteindelijk de mannen uit Rotterdam als winnaar naar huis mochten gaan. Wel moet me van het hart dat de publieke belangstelling marginaal was, zelfs onze dames, toch meestal wel trouwe supporters van het 3e team, lieten het en masse afweten... was de GALA-avond zo veeleisend?

Komend weekend starten we op vrijdag met de laatste 'gras' training van het 3e team en de nieuwe aanwas. En in de kantine organiseren we de 2e pub-quiz, waarbij de volledige opbrengt van de quiz ten goede komt aan het KWF. In 2 teams zullen Waterlanders actief deel zijn. Zowel Remon Bril als Erik Dobber en Laurens de Boer gaan op 2 juni de Alpe d'HuZes gaan beklimmen. Heb je geen team, je kunt altijd langs komen om een (kleine) storting te doen aan deze sportieve en dappere Waterlanders en wellicht een incompleet team aanvullen. De aankondiging: dus, schrijf je in, inmiddels hebben we al 6 teams, maar er is zeker ruimte voor het dubbele. Vorm een team met je medespelers, familie of vrienden.

Zaterdag gaan onze jeugdspelers naar Heerenveen voor trainingen en beachtoernooitje. 's Avonds hebben ze een heus Fries overwinteringskamp en blijven overnachten. Op zondag nog even trainen en beachen en dan kijken naar de inmiddels gearriveerde senioren, waar RC Waterland 2 op bezoek komt voor een oefenpartij tegen de mannen van Feanster. Voor een lokale tolk is gezorgd.

Veel sportief succes en plezier,
Hans

Het programma (week 16)

Vrijdag 29 april 2016
20.15 uur: laatste officiële 'gras'training van het 3e team en nieuwe mannen
20.30 uur: start Pub-kwis (kantine open om 20.00 uur), opbrengt naar KWF.

Zaterdag 30 april 2016
??.00 uur: Feanster RC - RC Waterland (deel van onze jeugd gaat op Feanster-kamp)

Zondag 1 mei 2016
13.30 uur: Feanster RC 1 - RC Waterland 2 (verzamelen rond 11.00 uur?)