Dit jaar zal het beachrugbytoernooi van Ameland op 16, 17 en 18 juni 2017 worden gehouden. Dezelfde boerderij ‘De Kiewiet’s Hoeve’ staat weer tot onze beschikking van vrijdag t/m maandag. Dit jaar zitten Tessa Sonderman, Amber Laan en Jens Zonneveld in de organisatie.

Schrijf je zo snel mogelijk in. Dat kan via onderstaand formulier en dan bevestig je de reservering door deze te betalen. Je reservering is pas definitief als de betaling binnen is.

De Kiewiet’s Hoeve
De kosten voor de boerderij zijn ook dit jaar €16,- per nacht (incl. ontbijt en drankjes). Kinderen tot 10 jaar betalen de helft en tot 3 jaar (wel zelf bedje meenemen) is het gratis. Iedereen moet voor zijn of haar eigen beddengoed zorgen. Onderlaken en kussensloop zijn verplicht. Deze zijn eventueel te huur, ter plaatse kan je dit zelf regelen met de verhuurder van de boerderij.

Boerderij BBQ
De traditionele BBQ op zaterdagavond zal natuurlijk niet ontbreken. Kosten zijn € 14,00 p.p. (incl. wat drank). Kinderen onder de 10 jaar betalen ook hier de helft en onder de 3 jaar is het gratis. Deze BBQ is uiteraard voor alle Waterlanders en supporters toegankelijk, mits vooraf aangemeld en betaald. Ook als zij niet op de boerderij overnachten.

Betaling
Je kunt het totaalbedrag overmaken naar rekeningnummer NL65 ABNA 0439 2799 92 tnv T.M. Sonderman onder vermelding van je naam en aantal overnachtingen en eventueel BBQ. De betaling graag zo snel mogelijk voldoen wil je je aanmelding definitief maken. Zodra je betaling binnen is krijg je daarvan binnen een week een bevestiging via e-mail.

Kosten annuleren
Mocht je onverhoopt na aanmelding en betaling toch niet mee kunnen kun je een ten alle tijden het geld van de BBQ terug krijgen tot het moment dat de boodschappen zijn gedaan. Tot 1 maand van te voren (16 mei) krijg je het overnachtingsgeld voor 50% terug. Vanaf 30 mei kun je helaas geen geld meer terug krijgen. Als je iemand kan vinden voor jou betaalde plek mag je ‘ruilen’. De betaling moet je dan onderling regelen, geef wel via de e-mail door wie jouw plek inneemt!

Voor vragen en opmerkingen, problemen en oplossingen kun je mailen naar ameland@rugbyclubwaterland.nl.

Hopelijk beleven we weer een top weekend op Ameland!