Dit jaar zal het beachrugbytoernooi van Ameland op 19, 20 en 21 juni 2015 worden gehouden. Dezelfde boerderij ‘De Kiewiet’s Hoeve’ staat weer tot onze beschikking van vrijdag t/m maandag. Zoals altijd verwachtten we grote drukte op de boerderij dus wie het eerst komt wie het eerst maalt, maar dit jaar zal je reservering pas definitief zijn als de betaling binnen is.

De Kiewiet’s Hoeve
De kosten voor de boerderij zullen dit jaar voor de overnachting €16,- incl. ontbijt en drankje enz. zijn. Kinderen tot 10 jaar kostten de helft en tot 3 jaar (wel zelf bedje meenemen) is het gratis. Iedereen moet voor zijn of haar eigen beddengoed zorgen. Onderlaken en kussensloop zijn verplicht, deze zijn eventueel ook op de boerderij te huren.

Boerderij BBQ
Vanuit de Baba’s is de wens gekomen om op zaterdagavond toch een BBQ te organiseren bij de boerderij. Kosten zijn € 14,00 p.p. (incl. wat drank), kinderen onder de 12 jaar half geld en onder de 3 jaar gratis. Deze BBQ is uiteraard voor alle Waterlanders toegankelijk, mits vooraf aangemeld en betaald (voor 1 juni).
Betalen kan via IBAN: NL23 INGB 0004 2805 07 tnv J.N. Le Noble, Purmerend o.v.v. BBQ en aantal personen, of cash op de club.

Beach BBQ
Dit jaar zullen we aansluiten bij de ‘Saturday Night Beach BBQ’ van de organisatie van het Beach Rugby Festival Ameland. Je kunt ter plekke één van de vier menu’s kiezen (Schnitzelmenu, spareribmenu, hamburger XXL of penne ‘dutchgrillstore’. De kosten voor deze BBQ zijn €15,- p.p. Voor meer info klik hier. De barbecue wordt dus niet meer op de boerderij gehouden, maar we hopen wel weer gezamenlijk met een grote Waterland aanhang te kunnen genieten van het eten op het strand.
De aanmelding voor de BBQ kun je via het onderstaande formulier doen en ook de kosten van €15,- zullen dan ook worden geïnd. Later beslissen kan natuurlijk ook maar moet dan zelf geregeld worden.

Betaling Boerderij
Je kunt het totaal bedrag overmaken naar rekeningnummer NL65 ABNA 0439 2799 92 tnv T.M. Sonderman onder vermelding van je naam en aantal overnachtingen en eventueel BBQ. De betaling graag voldoen voor 1 mei 2015. Klik hier voor een hulptabel voor de kosten voor volwassenen. Zodra je aanmelding binnen is krijg je daarvan binnen een week een bevestiging via e-mail.

Hopelijk beleven we weer een top weekend op Ameland! De zon is alvast besteld!

Tessa Sonderman