We hebben nu 817 loten verkocht wat betekent dat we op 78% zijn. Met een beetje inzet van jullie halen we onze doelstelling wel. De volgende vraag is dan natuurlijk welk team gaat er vandoor met het teamuitje. Dat is dus heel spannend. Ook voor de individuele verkoper is het razend spannend. Er zijn jongens en meisjes die een inhaalslag aan het maken zijn. 

Stand op dit moment:

Teams
Mini’s 266 loten verkocht
Benjamins 261 loten verkocht
Cubs 136 loten verkocht

Individueel
Davey Oosterbaan 67 loten
Dean Oosterbaan 63 loten
Mick Lejuez 61 loten
Noah Bogert 60 loten
Luuk ter Weel 55 loten

Dus in beide categorieën zijn de prijzen nog niet verdeeld. Jullie mogen jullie boekjes uiterlijk 15 november terug geven aan de Teammanagers. Ik zou zeggen doe nog twee weken je uiterste best en misschien word jij of je team wel de winnaar. 

Dan nog de koper van het superlot: Jelle Hofman. Als social media bureau helpt Spitz Digital jou om de top van de berg (Spitze) te bereiken; jouw ultieme doel. Zie ons als gids. Wij stippelen de route uit en zorgen dat jij de juiste wegen bewandelt, nemen je mee op een reis op zoek naar nieuwe reizigers (klanten) om uiteindelijk samen jouw Spitze te bereiken. Vervolgens gaan we samen verder op zoek naar nieuwe en uitdagende beklimmingen Dit zijn in het kort de werkzaamheden die Jelle Hofman met zijn bedrijf doet. Wil je meer weten ga dan eens kijken op www.spitzdigital.nl. Jelle nogmaals bedankt voor het aanschaffen van het superlot.

Veel plezier de laatste weken,

Erna en Hans