Vrijwilligers

Het is fijn om te merken dat onze mooie sport rugby een groeiende sport is. Landelijk ligt het groeipercentage al rond de 10% en deze groei vertaald zich ook naar onze club. De groei van onze club zien wij vooral bij onze jeugdteams, de toekomst van onze club. Om deze groei bij te kunnen benen en onze ambities waar te kunnen maken zijn vrijwilligers nodig.

Als club mogen wij ons rijk noemen met de sterke basis van vrijwilligers die wij hebben. Toch blijkt dat we nog helpende handen te kort komen. Dit in het bijzonder voor werkzaamheden in en rond de kantine. Wij sturen deze brief om iedereen er aan te helpen herinneren dat bij het lidmaatschap van onze club ook de plicht hoort om naar eigen kunnen een bijdrage te leveren aan de werkzaamheden die noodzakelijk zijn om de vereniging te laten functioneren (HHR, Art 5.9). Deze brief is dus om jullie een duwtje in de rug te geven en je aan te melden voor vrijwilligerstaken op de club.

Hieronder vind je een lijst vrijwilligerstaken die wij behoeven binnen onze club. Deze zijn deels vervuld maar zoals iedereen weet, vele handen maken licht werk. Zit er een leuke taak voor jou bij, geef dan aan dat daar je ligt om een helpende hand te bieden.

We zien jullie reacties graag zo snel mogelijk je reactie tegemoet zodat we na de zomerstop er met voldoende vrijwilligers er weer volop tegen aan kunnen gaan.