Germieco Highland Games

p5307146Jaarlijks vind de Highland Games op het complex van rugbyclub Waterland plaats. Sterke mannen in kilt zullen opnieuw dan hun krachten vergelijken en strijden voor de 1e plaats. Germieco aannemings- en hoveniersbedrijf is hiervoor als hoofdsponsor aangetrokken. Germieco bewijst elke dag opnieuw grote projecten aan te kunnen hoewel ze ook voor de kleinere werken niet weg zullen lopen. Kortom stevige doorzetters die hun mentaliteit herkennen bij de Highland Games.

Het rugbycomplex is te vinden aan de van IJsendijkstraat 367 te Purmerend naast sporthal de Beukenkamp. Het rugbyveld is nu ook weer vrij eenvoudig te vinden doordat boven de bomen een grote kraan zichtbaar is waaraan een balk hangt met een paar klimtouwen. Een element van één der spel onderdelen van de Highland Games. Op het rugbyveld zullen meer opvallende attributen zichtbaar zijn zoals tractorbanden, een op z’n kop geplaatste container en veel hout voor zaag en hak spelen. De boomstammen voor het meest bekende onderdeel, het paalwerpen, zullen ook deze keer niet ontbreken. Ook dit jaar zijn er weer nieuwe spellen zullen de bekende spellen op alternatieve wijze worden gecombineerd.

We mogen op de Highland Games een keur van teams van diverse bedrijven/sponsoren ontvangen. Hieronder vinden we diverse “oudgedienden” waaronder Schot, VBK Hoorn, Autobedrijf Romp en Waterlandsports/Heijne autoschade. Ook teams zoals CenP, Rusch Cranes en de Lelukkuh manne zijn weer van de partij net zoals Ooyevaar dienstverlening de winnaar van 2008.

Bekijk hier de foto’s van de laatste Germieco Highland Games in 2010