RCW Stratentoernooi

Rugby is een sport voor stoere mannen die geen gevoel hebben en alleen maar op elkaar in beuken. Nee hoor. Rugby is voor iedereen. En om dit te bewijzen organiseert Rugby Club Waterland op zondag 7 juni 2015 het RCW Stratentoernooi. Het is mogelijk om zelf een team samen te stellen en te strijden om de titel: RCW Stratentoernooi Kampioen 2015.

Vind jij het deelnemen aan een rugby toernooi misschien een stapje te ver of wil je eerst beter kunnen rugbyen voordat je aan het toernooi meedoet? Dan kun je langskomen op een van de ‘Try-out trainingen’! Deze trainingen zijn op iedere dinsdag en donderdag vanaf 19 mei (20.00 t/m 21.30 uur). Tijdens deze trainingen worden de basisbeginselen van het rugby aangeleerd.

Inschrijven voor de ‘Try out trainingen’ of het stratentoernooi kan via het contactformulier. Uiteraard kun je ook altijd mailen voor meer informatie. De voorwaarden zijn wel dat je minimaal 16 jaar bent. Daarnaast is er tijdens het evenement EHBO aanwezig, deelname is echter op eigen risico.
[contact-form-7 id="4159" title="Stratentoernooi"]