Beste Waterlanders (jong en oud), ouders en supporters,

allereerst een algemene opmerking, wegens een foutje in de communicatie was de maandagschoonmaak in het water gevallen, het zou prettig zijn als de teams dan zelf de discipline op zich zouden nemen de kleedkamers aan te vegen cq toonbaar te houden, dat is een kleine moeite. Vuil op vuil geeft namelijk heel veel vuil en we zijn geen studenten. Dus van gup tot veteraan, veeg je kleedkamer aan... En vanuit het bestuur de vraag of je je mening wilt geven over de afgelopen ALV (formulier staat op onze website).

Dan het weekend, zaterdag was het weer druk en koud op de Waterlandse velden. TBM waren goed bezig, cubs verloren geflatteerd en de junioren zijn zich geweldig aan het herpakken. En ons eerste team maakten de 4-0 op Amstelveen compleet (vorige week stond het al 3-0 voor de Waterlanders), en gaan het vervolg in de nationale plate poule met 4 bonuspunten in. Dat zijn 3 punten meer als vorig jaar!! Inmiddels staat het programma van het 2e deel al op de NRB-site, Waterland start 10 januari thuis tegen Ascrum. En zondag zat het winnen weer in het Colts cluster, ditmaal gingen de Dukes over de knie. In Utrecht verloor het 3e team in een felle wedstrijd door een aangevuld USRS 4 en in Schagen verloor het 2e team tegen een sterk RUSH. De Dames waren vrij we en deden gewoon een extra training.

Het komende weekend begint met de laatste fysieke vrijdagtraining van het 3e team (missen nog wat aanmeldingen). Op zaterdag gaan TBM naar Amsterdam, spelen onze cubs thuis tegen de Noord Hollandse combinatie en moeten onze junioren naar Driebergen. En zondag is het ongemeend spannend in de Colts competitie, Waterland reist af naar de Amersfoortse nummer 1 en kan zomaar bij winst deze positie overnemen. De dames moeten heel ver naar Groningen en het 3e en 2e team spelen thuis tegen de reserveteams van Ascrum.
Dan nog even vermelden dat zowel de intekenlijst voor de herenrugbytour richting Schotland (rekeningnummer is inmiddels bekend) én de klaverjaslijst nog niet vol is (wel al ruim 6 tafels), schrijf je in!!

Check ook onze Waterland site (gewoon eens kijken, ook voor alle actuele Waterland nieuwtjes en foto's)

Een beetje droog weekend toegewenst,
Hans

Het programma (week 50)

Vrijdag 12 december
20.15 uur: Laatste vrijdagtraining van 2014, extra gezellig dus?

Zaterdag 13 december
10.00 uur: AAC - RC Waterland - RCN/Scrumboks - RC 't Gooi (TBM in Purmerend, vz 08.45 uur)
11.00 uur: RC Waterland - Combinatie NW (Cubs weer in Purmerend, vz. 10.00 uur)
14.00 uur: Pink Panthers/Eemland - RC Waterland (Junioren naar Driebergen, vz. 11.45 uur?)
15.00 uur: RC Waterland 1 (vrij en maakt zich op voor de nationale plate)

Zondag 14 december
13.00 uur: RC Eemland - RC Waterland/CAS (Colts tegen de koplopers, vz. bekend)
14.30 uur: RC Groningen - RC Waterland/RCZ (dames zeer laat, vz. volgt nog)
13.00 uur: RC Waterland 3 - Ascrum 3 (verse studjes, vz 12.00 uur)
14.30 uur: RC Waterland 2 - Ascrum 2 (minder verse studjes, vz. 13.15 uur)