Wellicht hebben sommigen van jullie het al vernomen, maar afgelopen weekend tijdens het Ameland Beach Rugby Festival heeft Henk Bouman, Lid van Rugby Club Waterland, tijdens één van de wedstrijden een hartstilstand gekregen. Een heel heftige gebeurtenis voor iedereen die er aanwezig was.

Door het snelle handelen van omstanders, waarbij hij gereanimeerd is, is het voorval gelukkig goed afgelopen. Henk is door de hulpdiensten per traumahelikopter van het eiland verplaatst naar het ziekenhuis in Leeuwarden voor observatie. Op het moment ligt hij in het Dijklander Ziekenhuis in Purmerend voor verder onderzoek naar de oorzaak.

Het was voor velen een zeer schokkende ervaring, waarbij veel emoties kwamen kijken. Komende donderdag 16 juni is er een bijeenkomst om te praten over wat er gebeurd is met Henk afgelopen weekend. Kees Boon zal het gesprek leiden.

Inloop vanaf 19.30 uur in het clubgebouw van Rugby Club Waterland.

Het bijwonen van deze bijeenkomst is uiteraard niet verplicht, doe vooral wat goed voelt voor jezelf.

Mochten mensen nog een kaartje willen sturen:

Henk Bouman
Dijklander Ziekenhuis