Talent Development Waterland

Voor alle rugbyers die extra uurtjes op het veld willen staan om: beter, sneller, behendiger, sterker willen worden of méér uit rugby willen halen. Sluit je aankomend seizoen aan bij de Talent School van Rugby Club Waterland!

Bij de Talent School van RCW kunnen alle ambitieuze rugbyers op maandag en woensdag terecht voor een extra training. De trainingen worden verzorgd door een toptrainer en zijn aanvullend op de wekelijkse clubtrainingen. De invulling van de talent-trainingen zal zowel het rugbyspel als de brede sportieve vaardigheden (Athletic Skills Model). Na de basis- of middelbare schoollessen kunnen de rugbyers in het clubhuis terecht, waar zij opgevangen worden en de mogelijkheid is om aan huiswerk te werken. De opvang en begeleiding van het huiswerk zal door een ervaren coördinator worden verzorgd.

Kortom, ben jij een rugbyer die méér uit de sport wil halen én op de club met je rugby-vrienden je huiswerk afronden voor de training begint? Schrijf je dan nu in voor de Talent School van RCW.

Wie? Wat? Waar?

Voor wie: Iedere rugbyer tussen groep 7(10 jaar) tot het eindexamenjaar (18 jaar)

Waar: Rugby Club Waterland

Wanneer: Vanaf september 2021

Kosten: €45 per maand

Wat: Wekelijks 2 extra trainingen van 1,5 uur

Maandag en Woensdag aansluitend op de lesuren van school

Er is een minimaal aantal deelnemers vereist om van start te kunnen gaan met dit geweldige project. We laten dit tijdig weten.

Met al uw vragen of meer informatie kunt u terecht bij: feniks@rugbyclubwaterland.nl