Inmiddels de tweede tussenstand, ondanks de verrassingen (ok, niet voor iedereen blijkbaar, 6 deelnemers had Japan goed voorspelt) van Japan en Uruguay blijven de veilige gokkers bovenaan staan. De beslissingen zullen volgen uit de bonuspunten met of er in een wedstrijd meer dan 6 try´s zijn gescoord. Opvallend is de gedegen plaats van onze derde team aanwinst Dirk Wolff, net alsof hij er verstand van heeft. Download hier de tweede tussenstand!

Wat brengt ons de volgende week. De eerste beslissingen wie er uiteindelijk doorgaan, komen eraan. En houdt Italië stand op de eerste plaats, zowel in hun poule als meeste try´s scorend? Reeds 14x wisten zij het goalgebied te bereiken. Ze worden gevold door Engeland (11x) en Zuid Afrika (10x). En de landen die het vijandelijke goalgebied te ver vinden, is de concurrentie erg groot, zowel Canada, Rusland en Trumpenland zijn niet verder dan 1 try gekomen, waarbij Rusland het slechtste vervolgprogramma heeft.

Ik zou zeggen, de komende week veel kijkplezier en zondag 6 oktober massaal in de kantine om 09.30 uur naar France – Tonga kijken, gezellig.

Hans Le Noble