Met nog enkele dagen te gaan, staat de teller van Movember op de netwerkpagina (hier of klik op de barometer links!) op meer dan € 800,-. Dat is al een zeer mooi bedrag, hoewel er natuurlijk altijd meer welkom is! Donaties kunnen via creditcard maar ook via Ideal overgemaakt worden!

We zijn op 1 november begonnen met een echt Shave-off waarbij Hans Spaan, Hans Le Noble, Henk en Nick werden geschoren door de kappers van kapsalon Yigit. Zij waren zo vriendelijk om hier geheel belangeloos aan mee te werken, waarvoor onze dank!

Gedurende de maand kwamen hier en daar wat vlassige snorretjes tevoorschijn, ontdekten enkele mannen een heel nieuw gezicht, stond bij Hans binnen no-time z’n snor weer op z’n bovenlip en zijn sommige nog aan het wachten op de eerst zichtbare haar… Hoe dan ook; alle steun was en is welkom! Groot applaus voor allen die hun medewerking en bovenlip hebben geleend aan het steunen van dit goede doel.

Als afsluiting is er aanstaande vrijdag het Movemberfeest! Het feest waarop we bekend maken hoe groot onze bijdrage aan het NKI-AVL Fonds, partner van KWF Kankerbestrijding, voor het prostaatkankeronderzoek is en wie onze Man of Movember en Miss Movember zijn!

Oja, meespelen in onze speciale Mo Quiz kan natuurlijk ook nog steeds! Klik!