Vanaf dit jaar zullen Demi Kist en Tessa Sonderman de organisatie van het Ameland weekend van RC Waterland op ons nemen. Na jarenlange inspanning heeft Hans Le Noble het stokje overgedragen, Hans bedankt voor al je tijd en energie die je erin hebt gestoken.

Dit jaar zal het beachrugbytoernooi van Ameland op 20, 21 en 22 juni worden gehouden. Dezelfde boerderij “De Kiewiet‘s Hoeve” staat weer tot onze beschikking van vrijdag t/m maandag. Ook de gezamenlijke BBQ op zaterdag zal niet ontbreken. Zoals altijd verwachtten we grote drukte op de boerderij dus wie het eerst komt wie het eerst maalt, maar dit jaar zal je reservering pas definitief zijn als de betaling binnen is. Dit omdat wij geen middelen hebben om het bedrag voor te schieten.

Je kunt het overmaken naar rekening nummer NL65 ABNA 0439 2799 92 tnv T.M. Sonderman onder vermelding van je naam en aantal overnachtingen en eventueel BBQ. Graag ontvangen wij de betaling in iedere geval voor 10 mei 2014.

De kosten zullen dit jaar voor de overnachting €16,- incl. ontbijt en drankje enz. zijn en voor de BBQ €13,- incl. drankje. Kinderen tot 10 jaar kostten de helft en tot 3 jaar (wel zelf bedje meenemen) is het gratis. Voor iedereen geld dat ze voor eigen beddengoed moeten zorgen, onderlaken en kussensloop zijn verplicht, of kun je daar huren. Klik hier voor een hulptabel voor de kosten voor volwassenen.