Hier is weer het bericht met de resultaten van de verkoop t/m 13 oktober. Vorige week gaf ik het weer de schuld dat er een klein dipje in de verkoop zat. Deze week hebben jullie weer super je best gedaan en daar mogen juyllie best trots op zijn. Maar je kunt ook altijd via je sociale media proberen om loten te verkopen. Hoe je dat het beste kunt doen kun je zien op de site van de grote clubactie. Als we kijken naar de verkochte loten dan gaat op dit moment Bram van Leeuwen op kop met 80 verkochte loten.

Wat betreft de teams dan hebben de Mini’s 173 loten verkocht en dat houdt in dat zij op dit moment nog steeds de meeste loten hebben verkocht en dus leider zijn in de stand van de meest verkochte loten per team. 

Deze week is er weer een superlot verkocht. De ouders van Bran van Leeuwen hebben dit superlot aangeschaft voor het bedrijf hesseling slagerij. Als je wilt zien wat dit bedrijf voor jullie kan betekenen dat ga je naar www.hesseling.nl ook voor particulieren.

Kijken we naar de statistieken dan blijkt dat we op dit moment al 50% van het beoogde doel hebben gehaald. We zijn dus op de helft. Het is de bedoeling dat er van de opbrengst onder andere een jeugd scrummachine wordt aangeschaft.

Stand op dit moment voor de teams

1. Minis: 173 loten verkocht
2. Benjamins: 106 loten verkocht 
3. Cubs: 67 loten verkocht

Stand individueel

1. Bram van Leeuwen:80 loten verkocht
2. Noah Bogert: 40 loten verkocht
3. Hidde Engberts: 30 loten verkocht

Als je niet benaderd wordt kun je ook loten kopen via deze link.

Met vriendelijke groet
Hans Spaan