Afgelopen zondag begonnen we aan de tweede helft van de competitie. We startten gelijk met een gewaagde tegenstander; RC The Bassets.

De score bleef lange tijd op 0-0, beide teams waren zeer hard aan het aanvallen en verdedigen. Uiteindelijk viel de eerste try bij The Bassets. Op de valreep binnen de eerste helft konden we het gelijkmaken met 5-5.

Vol goede moed begonnen we aan de tweede helft. Opnieuw was het verdedigende spel van beide partijen weer erg sterk. Er werden harde tackles gemaakt en mooie lijnen gelopen. The Bassets scoorden toch twee tries, waarna wij nog één try scoorden. In the last play hebben we nog hard gewerkt om het gelijk te maken, maar dit mocht helaas niet meer baten. Toch zijn we trots dat we bijna het volledige veld over zijn gekomen in die laatste minuten. De eindstand is 15-10 geworden in het voordeel van The Bassets. We feliciteren ze met hun overwinning en weten waar we aan kunnen werken. We kijken uit naar volgende week als we tegen Delft spelen!