Contributie

Op 26 februari 2014 zal bij de leden van Rugby Club Waterland de contributie worden afgeschreven. Bij de meeste leden gaat het om het tweede gedeelte van de lidmaatschapskosten. Vergeleken met de voorgaande jaren zijn er wel wat verschillen bij het afschrijven van de automatische incasso’s. De bankrekening van Rugby Club Waterland bij de Rabobank is aangepast naar een IBAN rekeningnummer: NL70RABO014237399. Daardoor wordt er vanaf nu ook gebruik gemaakt van Euro-incasso. De leden merken daar op zich niet veel van maar we willen jullie daar, om misverstanden te voorkomen, toch over informeren. Het Incassant ID van Rugby Club Waterland is het nummer NL74ZZZ406253390000 welke wij onze leden moeten mededelen. Elk lid krijgt een eigen machtigingskenmerk welke bij de afschrijving van de contributie op je afrekening komt te staan en deze is als volgt opgebouwd: De letters RCW gevolgd door het clublidmaatschapsnummer, bijvoorbeeld RCW224. Heb je vragen over je afschrijving, gebruik dan dit machtigingskenmerk als referentie. Ook voor overige vragen over de contributiegelden is het mogelijk onderstaande formulier te gebruiken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Machtigingskenmerk (indien al bekend)