Algemene Leden Vergadering

Algemene Leden Vergadering 31 oktober 2014
Graag benadrukken we nogmaals onze nieuwe indeling van de ALV.

We hopen dat onze leden allemaal aanwezig zullen zijn om met ons deze nieuwe stijl van vergaderen te proeven
Om samen voort te bouwen aan het beleid van een Topclub. Dat begint al bij het inloopspreekuur tussen 7 en 8uur waar jullie alle vragen persoonlijk aan de commissie kunnen stellen. Vanaf half 9 is de gezamenlijke ALV waar wij als bestuur onze verantwoording afleggen over het totale gevoerde beleid. We sluiten af met een inspirerende presentatie die ons duidelijk zal maken waar wij gezamenlijk naar toe willen.

De stukken die worden besproken zijn digitaal opvraagbaar
Bij Tessa Sonderman via het formulier rechts en ze zijn ook te vinden achter de bar in ons clubhuis.

De agenda

• 19:00 – 20:00 Inloop spreekuur commissies
  • 20:00 – 20:30 Pauze, intekenen rondvraag en presentielijst
  • 20:30 – 22:00 Algemene Leden Vergadering