Old Mermaids (veteranen)

Teaminfo

Leeftijd: 35 jaar en ouder

Contactpersoon: Hans Le Noble, 0622263088 / hans_le_noble@hotmail.com
Ben je 35 jaar of ouder en ben je niet meer fanatiek genoeg om iedere week volop de competitie in de duiken, maar wilt ook weer niet het contact met de ovalen bal verliezen? Of heb je een kind die rugby speelt en lijkt het je leuk om eens uit ervaring met hem/haar over deze sport te hebben? Dat kan, Rugby Club Waterland heeft een eigen veteranenteam, ook wel 'de Old Mermaids' genoemd. Deze groep speelt een paar keer per seizoen een oefenwedstrijd of oefentoernooi op veteranenniveau. De hele enthousiastelingen spelen ook nog wel eens in het twede team, wanneer dit nodig is. Tegen een gereduceerd tarief ben je welkom op trainingsdagen en in de voorloop van de oefenwedstrijden krijg je een uitnodiging om met de andere veteranen een aparte veteranentraining mee te maken. Informatie bij Hans Le Noble (06 2226 3088 of 0299 396856) of kom eens langs op onze trainingsdagen, dinsdag- donderdag- of vrijdagavond.