Rugby World Cup 2015 – Wie wordt de nieuwe wereldkampioen?

Bij veel rugbyliefhebbers over de hele wereld begint de spanning flink op te lopen, want op vrijdag 18 september start de Rugby World Cup. De beste rugbylanden van de wereld strijden in Engeland om de begeerde wereldtitel. Zullen net als vier jaar terug de Nieuw-Zeelanders die eer weer opstrijken? Of is het misschien toch thuisland Engeland? Een ieder die het antwoord nu al weet moet zeker meespelen in de RWC 2015 pool van Rugby Club Waterland.

Doe je digitale voorspelling voor 18 september 21:00 (dat heeft de voorkeur maar op papier kan ook). De inzet is 5 euro, deze betaling kun je doen bij Hans Le Noble. Meer info kun je terugvinden op het formulier zelf. Mail jouw voorspelling naar: redactie@rugbyclubwaterland.nl

Download hier het deelname formulier

Verdeling van de prijzen*:

Nummer 1: 40% van totaal (minus €10,00)
Nummer 2: 30% van totaal (minus €10,00)
Nummer 3: 20% van totaal (minus €10,00)
Nummer 4: 10% van totaal (minus €10,00)
Winnaar poulefase: € 10,00

* Bij meer dan 30 deelnemers krijgt nummer 5 ook prijs en wordt de verdeling: 40% / 30% / 15% / 10% / 5%

Via deze website wordt je tijdens de World Cup geregeld op de hoogte gehouden van de tussenstand.

Voor vragen kun je terecht bij Hans Le Noble of Maarten Rabelink

Inleveren pool

Via onderstaande optie kun je de ingevulde pool inleveren:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]