Rugby Club Waterland wil graag iedereen in Purmerend en omgeving de kans geven kennis te maken met de rugbysport. Het is daarom altijd mogelijk om eerst aantal keer mee te trainen om te zien of rugby ook iets voor jou is. Een overzicht van de trainingstijden kun je hier vinden.

Meerdere keren per seizoen organiseert de club ook speciale trainingen of bijeenkomsten waar je meer over rugby te weten kan komen. De data voor deze activiteiten kun je in de agenda vinden. Heb je hier vragen over? Dan kun je terecht bij verenigingsmanager Dennis Bus via manager@rugbyclubwaterland.nl.

Intromagazine

Rugby Club Waterland heeft een speciaal intromagazine laten maken om een ieder kennis te laten maken met de rugbysport en de club. Dit magazine is gratis beschikbaar op de club. Een digitale versie kan je hieronder vinden.

AGENDA RUGBY EXPERIENCE

JEUGD

24 februari 2016: Introductietraining 1
2 maart 2016: Introductietraining 2
7 tot 11 maart 2016: Bring a friend
Neem je vrienden mee om kennis te maken met rugby, per leeftijdsgroep is er een leuk cadeau te verdienen voor wie de meeste vrienden meeneemt!
2 maart 2016: Rugby instuif
Op het speelveld in het Gorsebos aan het Rietsingelpad achter winkelcentrum De Gors
23 maart 2016: Rugby Experience middag
4 april 2016: Start pilot Rugby School
11 tot 16 april 2016: Bring a friend
11 mei 2015: Rugby instuif
Purmer-Zuid, park de Driegang achter winkelcentrum Meerland.

OUDERS

3 februari 2016: Informatieavond Rugbyschool
13 april 2016: Ouderavond

VOLWASSENEN