Rugby Club Waterland wil graag iedereen in Purmerend en omgeving de kans geven kennis te maken met de rugbysport. Het is daarom altijd mogelijk om eerst aantal keer mee te trainen om te zien of rugby ook iets voor jou is. Een overzicht van de trainingstijden kun je hier vinden.

Meerdere keren per seizoen organiseert de club ook speciale trainingen of bijeenkomsten waar je meer over rugby te weten kan komen. De data voor deze activiteiten kun je in de agenda vinden.

Intromagazine

Rugby Club Waterland heeft een speciaal intromagazine laten maken om een ieder kennis te laten maken met de rugbysport en de club. Dit magazine is gratis beschikbaar op de club. Een digitale versie kan je hieronder vinden.

AGENDA RUGBY EXPERIENCE

JEUGD

24 februari 2016: Introductietraining 1
2 maart 2016: Introductietraining 2
7 tot 11 maart 2016: Bring a friend
Neem je vrienden mee om kennis te maken met rugby, per leeftijdsgroep is er een leuk cadeau te verdienen voor wie de meeste vrienden meeneemt!
2 maart 2016: Rugby instuif
Op het speelveld in het Gorsebos aan het Rietsingelpad achter winkelcentrum De Gors
23 maart 2016: Rugby Experience middag
4 april 2016: Start pilot Rugby School
11 tot 16 april 2016: Bring a friend
Neem je vrienden mee om kennis te maken met rugby, per leeftijdsgroep is er een leuk cadeau te verdienen voor wie de meeste vrienden meeneemt!
11 mei 2015: Rugby instuif
Purmer-Zuid, park de Driegang achter winkelcentrum Meerland.

OUDERS

3 februari 2016: Informatieavond Rugbyschool
13 april 2016: Ouderavond

VOLWASSENEN

21 april 2016: Rookie toernooi
Speciaal toernooi voor beginnende rugbyers en/of geïnteresseerden. Naast RC Waterland 3 spelen ook Utrechtse RC 3, Rotterdamse RC 3 en RFC Haarlem 3 mee op het toernooi. Meer info: klik hier

 

Rugby voor beginners

Een duidelijke uitleg over het rugbyspel vind je door op deze link: "Rugby Union - Handleiding voor Beginners" te klikken of kijk naar onderstaand animatiefilmpje waarin je binnen 10 minuten de basis van rugby uitgelegd krijgt:

Contact

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]