Welkom bij RCWStore.nl

Vanaf nu kun je ook voor je rugby spullen op internet terecht. Onze hoofd leverancier Canterbury heeft een webwinkel opgezet voor ons. In deze webwinkel kun je artikelen kopen met 10% korting op de adviesprijs en deze wordt gratis voorzien van het clublogo. En je doet er ook nog eens de club een plezier mee want 30% van de omzet is voor de club.

Kijk dus meteen wat er allemaal te krijgen is. Er is in ieder geval een mooie polo en windjas te krijgen in de clubkleuren en met logo. Bezorging is gratis vanaf 75 Euro. Let er op dat het assortiment op de club en op de website elkaar aanvullen. Voor broekjes, bitjes, sokken en schoenen kun je terecht op de club. Voor jassen, broeken, polo's en ondershirts kun je terecht bij de webwinkel.  Wij zijn zeer benieuwd wat jullie van de webwinkel vinden. Als je ideeën hebt dan horen we dat ook graag want dan bespreken we je voorstel met Canterbury. Mail dan naar voorzieningen@rugbyclubwaterland.nl.

Om in de webwinkel van RC Waterland van Canterbury te komen is een wachtwoord nodig, dit wachtwoord is: RCW1983

Nu te koop bij de RCWStore op de club:

Canterbury hoodie: 40 euro