Nieuws

RC Waterland en Van ’t Hek verlengen samenwerking

Rugby Club Waterland is zeer verheugd dat hoofdsponsor Gebr. Van ’t Hek tot minstens het seizoen 2021/2022 aan de club verbonden blijft. Het allround funderingsbedrijf uit de Zuidoostbeemster zorgt al sinds 2012 als hoofdsponsor voor een stevige fundering onder de club en zal dat dus ook de komende vier jaar blijven doen. Deze week bezegelden Robert Jonk (voorzitter RC Waterland) en Ruud van ’t Hek (algemeen directeur Van ’t Hek) de verlenging van het hoofdsponsorschap.

 

Woensdag geen Guppen/Turven training

Komende woensdagmiddag (4 juli 2018) is er vanwege omstandigheden geen Guppen/Turven training. Op 11 en 18 juli zijn alle 4 t/m 7 jarigen natuurlijk wel weer van harte welkom om te trainen van 15:30 tot 16:30 uur.

ALV op 17 juli 2018

Beste leden en ouders van jeugdleden, bij deze nodigen we jullie uit voor de ALV op dinsdagavond 17 juli 2018. Dit betreft de tussentijdse ALV om de begroting voor komend seizoen 2018/2019 te presenteren en goed te keuren. Daarnaast wordt een belangrijk agenda punt de nieuwbouw van ons clubgebouw. Er zijn inmiddels een aantal zaken duidelijker die we met jullie willen delen. Ook zullen we twee agenda punten behandelen die na de vorige ALV nog input nodig hadden, het verslag van de kascontrole commissie en het beleidsplan. Uiteraard is er mogelijkheid om vragen aan het bestuur te stellen.

Agenda (start 20.00 uur)
1. Opening ALV door vicevoorzitter 
2. Begroting seizoen 2018-2019
3. Kascontrole commissie S2016-2017
4. Bestuurssamenstelling
5. Nieuwe privacy wetgeving
6. Beleidsplan 2018-2021
7. Up-date nieuwbouw clubhuis
8. Rondvraag

Voor verdere vragen kunt u ook terecht bij ondergetekende.

Met vriendelijke groet,
Tessa Sonderman
Secretaris RC Waterland
secretaris@rugbyclubwaterland.nl

Waterland lid Tim Heere overleden

Beste leden en andere betrokkenen van onze club,

Het doet ons veel pijn en verdriet om te moeten melden dat Tim Heere in de nacht van 27 op 28 juni is overleden. Tim was een zeer betrokken speler en vrijwilliger van onze club. Hij was trainer bij de jeugd en een getalenteerd en veelbelovend scheidsrechter. Maar bovenal was Tim een vriendelijke, amicale en spontane jongeman. Wij zijn diep onder de indruk van dit droeve nieuws en zullen hem missen, als persoon en als clubmens. Ons medeleven gaat uit naar zijn familie en in het bijzonder naar zijn ouders en zijn broer Peter.

Vanavond zal de club vanaf 18.00 uur open zijn voor eenieder die troost zoekt of wil bieden. We beseffen dat veel jeugdspelers Tim kenden en training van hem hebben gehad. Daarom zullen we ervoor zorgen dat er zorg is voor de jeugdspelers indien zij dat nodig hebben.

We wensen iedereen veel sterkte in deze zware tijd van rouw en verwerking.

De wens van de familie is om het nieuws over het overlijden van Tim niet op social media te delen. Wij respecteren uiteraard deze wens en vragen ook onze leden en andere betrokkenen dit te doen.

Het bestuur van Rugby Club Waterland

Nieuwsarchief