De commissie voor de website bestaat uit:

• Maarten Rabelink
  • Marijn Rabelink
Voor vragen die betrekking hebben op de website kun je bij één van ons terecht. Dat kan natuurlijk persoonlijk maar ook  via het contactformulier dat je boven in de menubalk ziet. Heb je een nieuwsbericht dat je graag op de website wil plaatsen dan kun je dat bericht ook via het contactformulier toesturen. Wij zorgen er dan voor dat deze op de website geplaatst wordt.

Heb je foto's van wedstrijden/evenementen die op deze site thuis horen? Dan zou je deze (in het geval dat het er niet heel veel zijn) via de e-mail naar ons kunnen sturen (webmaster(at)rugbyclubwaterland.nl). Als dat niet mogelijk is stuur dan een berichtje via het contactformulier, dan zoeken we naar de makkelijkste manier op de foto's op de website te plaatsen.

De webmasters zijn alleen verantwoordelijk voor het plaatsen van de content, niet voor het maken daarvan. Iedereen zou daarvoor zijn of haar steentje moeten bijdragen (de teammanager voor de teaminfo/teamfoto van zijn of haar team, de commissie’s voor hun eigen commissie pagina etc). Pas dan houden we de website actief en aangenaam voor de bezoekers!

De eerste website van Waterland (rond 2002)

De Waterland website in 2007

De website begin 2014