Waar is dat feestje…?

Rugby Club Waterland vindt het belangrijk dat naast het contact dat leden met elkaar hebben door middel van het rugby spel leden ook nader tot elkaar kunnen komen middels andere activiteiten binnen de club. Het organiseren van feestelijke activiteiten buiten het rugby om, draagt hier op een gezellige manier aan bij. De evenementen commissie van RCW is verantwoordelijk voor de organisatie van dit soort activiteiten voor alle leden binnen de club.

Heeft je een leuk idee voor een feestelijke activiteit voor jong of oud? Aarzel niet om contact op te nemen om jouw idee voor te leggen. Is er reeds een rugby activiteit georganiseerd en zou je het leuk vinden om deze af te sluiten met een feestelijk tintje? Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden.

In het seizoen 2013/2014 zijn de clubavonden geïntroduceerd bij RCW. Deze avonden vallen op de laatste vrijdag van iedere maand. Op deze avonden is er de gelegenheid om deel te nemen aan een speciaal georganiseerde training. Het is aan de evenementen commissie om ervoor te zorgen dat leden na deze training gezellig blijven voor een lekkere borrel, leuk spel, thema avond of iets dergelijks. Leden die ervoor kiezen om de training niet bij te wonen zijn natuurlijk van harte welkom om de barkrukken alvast warm te houden voor degene die wel van het veld komen.