Op deze plaats kunt u meer informatie vinden over gevonden voorwerpen. Voorwerpen die worden achtergelaten komen in de gevonden-voorwerpen-bak in het krachthonk. Eens in de zoveel tijd worden deze opgeruimd. Alles wat in onze ogen enige waarde vertegenwoordigd dat wordt dan hier op de site gezet. Als deze spullen na een maand nog niet opgehaald zijn dan verkopen we het of geven we het weg aan een goed doel. Vieze onderbroeken, enkele sokken en andere rommel gooien we meteen weg.

Spullen zijn op te halen in ons clubhuis aan de IJsendijkstraat. Wij zijn geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag avond en afhankelijk van de wedstrijden ook op zaterdag en zondag overdag. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0299 471230

Let op: De club vindt het belangrijk dat de spullen bij de juiste mensen terecht komen maar de club niet is verantwoordelijk voor jouw spullen.