Digitale nieuwsbrief3
Februari 2017 - De digitale nieuwsbrief van Rugby Club Waterland komt minimaal één keer in de maand uit. In deze nieuwsbrief voor onze leden, supporters en sponsoren lees je het laatste nieuws en brengen we je op de hoogte van belangrijke data.

Try-Out Digitale nieuwsbrief zoekt hulp!

Om onze leden en andere geïnteresseerden te informeren over nieuwtjes en belangrijke data van Rugby Club Waterland starten we vanaf vandaag met de Try-Out Digitale nieuwsbrief. De nieuwsbrief is een opvolger van de weekmail die tot begin van het huidige seizoen jarenlang door Hans Le Noble verstuurd werd. De bedoeling is om in ieder geval één keer per maand een nieuwsbrief te versturen. Wellicht dat dit meerdere keren per maand gaat worden als er meer informatie is om te vermelden.

Voor dat laatste heeft Rugby Club Waterland jullie hulp nodig! De club beschikt (gelukkig) niet over paparazzi die zich in de bosjes in de omgeving van de club verstopt op zoek naar nieuwtjes. Heb je als speler, vrijwilliger of supporter nieuws dat de moeite waard is om te vermelden in deze nieuwsbrief, en/of bijvoorbeeld onze website en regionale kranten? Tip dan Henk Bouman die er voor zal zorgen dat de informatie op de juiste plek terecht komt. Hij is bereikbaar via henkbouman@rugbyclubwaterland.nl. We zijn niet alleen maar blij met tips over grote successen. Juist klein clubnieuws, wedstrijdverslagen en leuke activiteiten zijn perfect om te plaatsen op onze digitale nieuwsbronnen. We tonen daarmee ook naar potentiële leden hoe mooi de rugbysport en actief onze club is!

Naast de nieuwstips zoeken we nog iemand die wil helpen met de invulling en versturen van deze nieuwsbrief. Dit is eenvoudig vanuit huis te doen en natuurlijk krijg je daarbij o.a. hulp van de webmasters. Zonder deze hulp is de nieuwsbrief helaas geen lang leven beschoren. Bied je hulp daarom aan bij Henk Bouman, voor vragen kan je ook bij hem terecht.
nieuwsbriefhoofdsponsor
Gebako gebruikt voor bouw sporthal

Gebako gebruikt voor bouw sporthal

Rugby Club Waterland heeft Vaessen BV, de bouwer van de nieuwe multifunctionele sporthal, akkoord gegeven om een gedeelte van het gebako te gaan gebruiken. Door het afstaan van ruimte op het trainingsveld achter het clubhuis kan het bouwproces volgens planning blijven verlopen. Om de veiligheid voor spelers/bezoekers van de rugbyclub te garanderen zal Vaessen zorgen voor een omheining om het gebied …

Lees verder
Nieuwe hoodies in voorjaarskleuren

Nieuwe hoodies in voorjaarskleuren

De clubwinkel heeft nieuwe hoodies toegevoegd aan het assortiment! Met deze frisse kleuren ben je helemaal klaar voor de lente! De Canterbury hoodies zijn op de club verkrijgbaar in maten voor zowel kinderen als volwassenen. Ze kosten 40 euro!

Lees verder
De cirkel is 'ovaal' voor Dennis de Groot

De cirkel is 'ovaal' voor Dennis de Groot

Wat doe je als 15-jarige als je graag wil rugbyen maar de club heeft geen jeugdafdeling? Je traint en speelt dan maar met de volwassenen mee. Het overkwam RC Waterland speler Dennis de groot zo’n 30 jaar geleden. Het rugbyen tussen de grote kerels leverde hem geen windeieren op want hij schopte het in 1990 als eerste Waterlander tot Nederland …

Lees verder
Uitnodiging bijeenkomst SVW

Uitnodiging bijeenkomst SVW

Supporters van Waterland (SVW) is een losstaande vereniging, met eigen leden, dat als doel heeft het ondersteunen van Rugby Club Waterland. Supporters van Waterland tracht – als dit gewenst is in samenspraak met het bestuur van Rugby Club Waterland – deze vereniging te steunen door middel van bijdragen of volledige financiering voor door deze vereniging aan te schaffen duurzame goederen. …

Lees verder

Noteer in je agenda!

Schema 6nations
Klik op het schema voor de grote versie!
Zaterdag 4 februari 2017
Ereklasse heren: RC Waterland-RC The Dukes
Start RBS Six Nations

Woensdag 8 februari 2017
Bijeenkomst Supporters van Waterland

Zaterdag 11 februari 2017
TBM Thuistoernooi

Zondag 12 februari 2017
Ereklasse dames: RC Waterland-Castricumse RC

Vrijdag 24 februari 2017
Inning contributie

Zaterdag 4 maart 2017
Interland Nederland-Portugal

Zaterdag 18 maart 2017
Finaledag RBS Six Nations

De volledige agenda kan je vinden op onze website: klik hier
Informatie delen in de komende Try-Out Digitale nieuwsbrief? Mail dit dan naar Henk Bouman via het e-mailadres henkbouman@rugbyclubwaterland.nl. Content voor de website of social media (zoals wedstrijdverslagen en foto's) kan je ook sturen naar webmaster@rugbyclubwaterland.nl.
website facebook twitter instagram